frontline communications


Home

Diensten
> Frontline check
Huisstijl
> Marketingcommunicatie
> E-business
> Vendor management
> Productie & traffic

Over Frontline

Marketingcommunicatie

Een merk is nooit statisch. Het  is continu in beweging, dat hoort ook zo. Veranderende omstandigheden, zowel intern als extern, maken het belangrijk om daar continu op in te spelen en de communicatie daarop af te stemmen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een corporate campagne of de lancering van een nieuw product: wij maken voor u een communicatieplan en zorgen voor een goede uitvoering. Wij zijn daarin sparringpartner voor de bureaus waarmee u werkt of begeleiden de bureauselectie.

Ook verzorgen wij interne communicatieprogramma’s om alle medewerkers te motiveren en enthousiasmeren over het merk, campagne of een ander specifiek item van uw organisatie. Denk aan inspirerende workshops, merk- en productpresentaties, maar ook teambuildingsactiviteiten. Uw team kan dit enthousiasme gebruiken om de positionering van het merk uit te stralen.

Wij beheersen de vakkennis om te adviseren over de inzet van communicatiemiddelen en kunnen u van dienst zijn met de ontwikkeling van deze items. Zoals ‘above-’ en ‘below-the-line’ activiteiten, sponsoring, event marketing, pr en voorlichting, direct marketing, e-commerce. De planning wordt daarbij niet uit het oog verloren en wij co÷rdineren de afstemming met alle betrokkenen totdat het product naar tevredenheid is geproduceerd en afgeleverd.

Frontline Communications kan uw merkpresentaties verzorgen (denk hierbij aan een folderlijn, een av-presentatie, een eye-catcher op het web, etc.). Wij zijn bedreven in het schrijven van teksten ten behoeve van interne - en externe communicatie. Bijvoorbeeld: teksten voor websites, nieuwsbrieven, personeelsflyers, speeches, advertorials, persberichten, etc.

billboard
promoteam

frontline contact
        Frontline Communications - Lupine 2 - 2211 MJ Noordwijkerhout - T: 06 57 77 8097 - E: jeanne@frontlinecommunications.nl