frontline communications


Home

Diensten
> Frontline check
Huisstijl
> Marketingcommunicatie
> E-business
> Vendor management
> Productie & traffic

Over Frontline

Huisstijl

Als een merk zich een nieuw jasje aanmeet, kost dat in een korte tijd veel capaciteit, geld en inspanning. Het begint bij het bepalen van de positionering en vertaalt zich in een gezicht. Het gezicht is echter niet alleen een logo en een kleur. Het is een hele nieuwe gedachtegang die in alle communicatiedragers tot uiting komt. Zelfs tot en met de manier hoe de telefoon wordt opgenomen.

Het ontwikkelen en begeleiden van een huisstijl is een specialisme dat een bedrijf niet altijd in voldoende mate in huis heeft. Voor dit proces kan Frontline Communications worden ingeschakeld om de ontwikkeling en implementatie te begeleiden. Frontline Communications kan op afstand en/of ter plaatse het positioneringsproces coŲrdineren, designbureaus aansturen en de implementatie verzorgen.

Frontline Communications bouwt in samenwerking met vakkundige programmeurs ‘brandportals’ die het managen van huisstijl vereenvoudigen. Deze effectieve tool stelt de klant in staat om richtlijnen rondom de huisstijl op een efficiŽnte en leuke manier te delen met haar medewerkers en reclamebureaus. Het online beheren en uitwisselen van digitale documenten (zoals foto’s, formulieren, productfolders, etc) kan een forse kostenbesparing opleveren. Deze tool draagt bij aan een versimpeling van het vormgevingsproces. Het produceren van visitekaartjes voor medewerkers, het aanpassen van een productfolder, of een landelijke campagne doorvertalen naar regionale advertenties is in een paar clicks te realiseren.

frontline contact
        Frontline Communications - Lupine 2 - 2211 MJ Noordwijkerhout - T: 06 57 77 8097 - E: jeanne@frontlinecommunications.nl